facebook
Objednávky zadané do 12:00 sa odosielajú okamžite | Doprava zadarmo nad 60 EUR

Ako udržiavať poriadok v domácnosti

Nemôžete si doma udržať poriadok a radi by ste tomuto nekonečnému problému urobili koniec? Pripravili sme pre vás niekoľko jednoduchých tipov, ktoré vám môžu pomôcť.

Regulárnosť je základ

Ak chcete mať doma upratané, musíte počítať s tým, že dodržiavanie pravidelného harmonogramu upratovania je jediná cesta. Ak sa nedokážete prinútiť k upratovaniu za bežných okolností, budete musieť nastaviť určitú automatizáciu a vyhradiť si na to konkrétny čas. Tie by sa mali opakovať v pravidelných intervaloch. Podobným spôsobom sa vám bude upratovať oveľa ľahšie, pretože nebudete potrebovať dlhé časové úseky.

Zaobstarajte si správne vybavenie

Triedne upratovanie sa nezaobíde bez dobrého vybavenia. Ak nie ste milovníkom techniky, zaobstarajte si aspoň základné vybavenie, ako je vysávač, mop alebo prachovka. Ak naopak uprednostňujete automatizáciu a nevadia vám vyššie náklady spojené s kúpou sofistikovanejších spotrebičov, porozmýšľajte napríklad o kúpe umývačky riadu alebo robotického vysávača. Aj pri týchto spotrebičoch však samozrejme musíte počítať s určitou mierou údržby.

Ak nemáte čas, zvážte upratovacie služby

Bývate vo veľkom dome a väčšinu dňa trávite v práci? Prichádzate domov po náročnom dni a na upratovanie domu vám už nezostáva energia? Skúste sa zamyslieť nad možnosťou využitia upratovacej služby. Pokiaľ ide o krátkodobú pomoc, nemusí to byť finančne vyčerpávajúca záležitosť a svoj čas môžete využiť efektívnejšie.

Sdílet:

Kategória
Top